Mustiuc pentru tigara electronica - nu se poate vapa fara unul

Pare a fi un simplu accesoriu, dar fara el nu se poate vapa. Mustiucul de tigara electronica este, practic, componenta care ajuta la inhalarea vaporilor. Se afla in partea superioara atomizorului, si el reprezentand o componenta esentiala in acest sistem. De fapt, aici se petrece cam toata magia vapingului, și anume vaporizarea lichidului.

Mustiucul de tigara poate fi de diametre diferite, mai mic sau mai mare, si compatibil cu o gama variata de atomizoare. Mustiucul de tip 510 este cel de diametru mic. 810 este mustiucul de diametru mare. Pot fi schimbate la nevoie si le gasesti in magazinul nostru Vaperia, de tip 510 sau de tip 810, langa alte consumabile tipice asociate unui atomizor - geamuri si rezistente vape.

Mustiuc pentru tigara - o varietate de modele din care sa alegi

Sunt mai mici si mai mari, colorate sau nu, cu forme diferite si fabricate din plastic, rasina, lemn etc. Mustiucurile pentru tigara electronica din magazinul nostru Vaperia sunt fabricate special sa se potriveasca oricarui tip de atomizor si oricarei nevoi a consumatorului. Astfel, vin la preturi bune raportate la calitate si intr-o gama variata de modele din care sa alegi.

Pe langa mustiucuri vape, gasesti la Vaperia si alte accesorii utile - sticle si huse, acumulatori, incarcatoare si adaptoare. Pentru o experienta unica a vapatului, alege doar produse de calitate. Chiar si acelea mici si foarte mici conteaza. Comanda-le online si le primesti curand la domiciliu!

Mustiucuri

Filter
Setati descendent

Articolele 1-60 din 64

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. Mustiuc 510 M2
    Rating:
    0%
    începand de la 15,00 RON
Filter
Setati descendent

Articolele 1-60 din 64

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista